Site logo
1 martie 2020
sondaj în Trenul Prietenia Calea Ferată din Moldova cumpără locomotive transportul feroviar din Moldovasondaj în Trenul Prietenia Calea Ferată din Moldova cumpără locomotive transportul feroviar din Moldova

Întreprinderea de Stat Calea Ferată din Moldova începe duminică, 1 Martie, un sondaj în Trenul Prietenia, Chişinău-Bucureşti și retur, care se va desfăşura până la finele lunii în curs.

sondaj în Trenul Prietenia Calea Ferată din Moldova cumpără locomotive transportul feroviar din Moldova

Chestionarul cuprinde 12 întrebări, iar pasagerii sunt rugaţi să răspundă pentru a identifica nivelul de confort generat de serviciile prestate de întreprindere, care ar fi ora potrivită de plecare a trenului din gara Bucureşti, modalităţille de procurare a legitimațiilor de călătorie şi alte subiecte.

Sondaj în Trenul Prietenia, în română, rusă și engleză

Întrebările vor fi distribuite călătorilor în variantă printată în limbile română, rusă şi engleză, acestea fiind disponibile şi pe pagina WEB a magistralei şi pe reţelele de socializare. Chestionarul poate fi consultat AICI.

O anchetă asemănătoare s-a desfăşurat în urmă cu un an de zile şi în rândul pasagerilor trenului Chişinău-Odesa, iar răspunsurile colectate au permis identificarea problemelor şi implicarea rapidă a serviciilor CFM în vederea îmbunătăţirii calităţii serviciilor prestate, informează TVR Chișinău.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share