Slide


PARTENERI:

Candidații au luat cu asalt ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România

By

Datorită numărului mare de aplicanți, angajatorii au hotărât ca după încheierea Târgului să permită tuturor candidaților interesați posibilitatea de a mai trimite CV-uri pentru încă o lună. De asemenea, în perioada următoare, aceștia vor adăuga pe www.cfir.ro noi anunțuri, pentru mai multe posturi disponibile în cadrul companiilor.

Carieră Feroviară în România, organizatorul Târgului de Carieră Feroviară, mulțumește atât participanților, cât și angajatorilor prezenți: GFR – Grup Feroviar Român, Baicons, ISPCF, TPF Inginerie, Consis Proiect, DB Cargo, DB Engineering & Consulting, TBL Grup, Cargo Trans Vagon.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu și de a intra în contact direct cu angajatorii.

În cele două zile ale evenimentului, 18 și 19 noiembrie, candidații au avut ocazia de a se afla față în față cu companii renumite pe piața feroviară, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au avut astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil, din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și din străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Odată cu încheierea târgului, pentru a face față numărului mare de înregistrări și solicitări, toți angajatorii prezenți în aceste zile la târgul de Carieră Feroviară au decis să prelungească posibilitatea de a aplica la anunțurile date, de angajare și școli de calificare, pentru încă 30 de zile.

Astfel toți cei intersați pot accesa platforma www.cfir.ro și să trimită un CV sau o scrisoare de intenție la oricare dintre anunțurile publicate special pentru acest târg şi vor fi contactaţi de către angajatori pentru interviuri față în față.

Suntem siguri că această veste îi va bucura pe candidați, mulți dintre ei având astfel oportunitatea începerii unui nou job și a unei noi cariere în domeniul feroviar.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share