Slide


PARTENERI:

Carieră Feroviară SRL – un ajutor pentru resursa umană din domeniul feroviar și trasportul urban pe șină

By
Cariera Feroviara in RomaniaCariera Feroviara in Romania

Carieră Feroviară SRLsigla Cariera Feroviara in Romania a fost înființată în 2019 în scopul de a ajuta oamenii care lucrează sau își doresc sa lucreze in domeniul feroviar sau al trasportului urban pe șină să dobândească sau să își dezvolte cunoștințele, repectiv să își găsească mai ușor un loc de muncă.

Cele două linii de afaceri pe care se axează activitatea companiei sunt:

CFiR – platforma de recrutare de nisa, dedicata exclusiv industriei feroviare si serviciilor adiacente

De la lansarea sa din 2017, CFiR a ajutat sute de oameni să găsească locuri de muncă și a echipat zeci de angajatori cu talentul de care au nevoie.

Este ceea ce facem, și o facem bine.

Platforma CFiR se adresează tuturor celor aflați în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații pe termen mediu și lung.

Pe langa site-ul de recrutari www.cfir.ro, CFiR:

  • organizeaza “Targul de Joburi si Cariera – Cariera Feroviara in Romania” – oferă oportunitatea companiilor de a participa și recruta potențiali angajați
  • evenimente perosonalizate (conferințe, seminarii, recepții etc.), adaptat nevoilor și cerințelor fiecarei companii in parte. Structura, publicul țintă, tematica, locul de desfășurare, programul și bugetul vor fi stabilite printr-o strânsă colaborare cu dumneavoastra

Cariera Feroviara in Romania – cursuri de formare si specializare pentru domeniul feroviar sau al trasportului urban pe șină

Platforma de cursuri Cariera Feroviara a luat nastere din dorinta de a satisface o nevoie din ce in ce mai mare, specializarea si instruirea de personal competent.

Cursurile organizate propun teme ca: electrificare feroviara, semnalizare feroviara, material rulant feroviar si de tranport urban, management de proiect, accesare fonduri europene.

De aemenea organizam si cursuri de prezentare a domeniului feroviar, pentru cei care isi doresc sa se familiarizeze cu conceptele, notiunile si problematicile acestui sistem de transport.

Date complete de contact gasiti in Catalog Feroviar la pagina Carieră Feroviară SRL. 

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share