Slide

Povești pe drumuri de fier: podcastul care se ascultă cu inima

By

 

Povești pe drumuri de fier: podcastul care se ascultă cu inima

„POVEȘTI PE DRUMURI DE FIER” este cel mai nou proiect al organizației Carieră Feroviară în România (CFiR), născut din dorința de a apropia oamenii și de a-i așeza la aceeași masă. Pentru că poveștile vindecă și deschid porți în ziduri oarbe, ne-am gândit să derulăm un serial de PODCASTURI, în care fiecare episod va fi construit în jurul temei Carieră Feroviară.

În cadrul emisiunilor pe care le vom realiza, vom avea ca invitați practicieni și oficiali ai instituțiilor din domeniul feroviar, lideri de sindicat și patronat, respectiv lideri ai organizațiilor dedicate industriei feroviare. Nu în ultimul rând, ne vor trece pragul manageri și reprezentanți ai unor firme și organizații care și-au propus să se dezvolte și prin construirea unui capital bogat de imagine, atrăgându-și astfel resursa umană de care au nevoie, prin Unica platformă de recrutare dedicată domeniului feroviar și transportului urban pe șină (CFiR).

Avem bucuria și onoarea de a deschide serialul de Podcasturi cu un episod pilot, în care îl vom avea invitat de onoare pe Domnul inginer Octavian UDRIȘTE, o somitate în domeniul Feroviar. Domnul UDRIȘTE sau Domnu`U” cum mai este cunoscut în cercurile apropiate, este Omul ce și-a dedicat și închinat o întreagă viață carierei feroviare (O VIAȚĂ PE ȘINE. Scurtă autobiografie), după cum este intitulată și cartea domniei sale, apărută la Editura AGIR, în debutul anului 2021.

Emisiunea de debut va purta numele de „Continuitatea unui ideal. Povestea din culisele unei vieți pe șine, iar în cadrul discuțiilor povestite vom aborda trei direcții: Inginerul, Omul de societate, Optimistul de serviciu – o viață în slujba căilor ferate (cu „vocative de feroviar”).

EPISOD SUSȚINUT DE SIEMENS MOBILITY 

Siemens Mobility

Lider de necontestat în piața soluțiilor de transport fără sudură, durabile, fiabile și sigure, de peste 160 de ani. Mobilitatea constă în trei direcții bine definite, ce stau la fundația organizației noastre: SCHIMBĂRILE CLIMATICE, CREȘTEREA POPULAȚIEI ȘI DIGITALIZAREA.

Până în anul 2050, ne propunem să asigurăm o calitate ridicată a vieții, dedicată unui număr de 9,6 miliarde de oameni din întreaga lume.

Cu ajutorul Digitalizării, inovăm în mod constant portofoliul în domeniile noastre principale. Vorbim despre material rulant, automatizare și electrificare feroviară, sisteme inteligente de trafic, servicii conexe și proiecte la cheie, toate cu scopul de a modela viitorul mobilității.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share