Slide


PARTENERI:

CFiR își caută Responsabil Vânzări (NOUL LUP de pe Rudeanu)

By

Carieră Feroviară în România (CFiR), singura platformă de recrutare dedicată exclusiv industriei feroviare și transportului urban pe șină, își caută Responsabil Vânzări și ne dorim ca împreună să ne îndeplinim misiunea de a ajuta companiile din domeniul feroviar și al transportului urban pe șină să își găsească angajații de care au nevoie.

De câte ori ți s-a spus „Vinde-mi pixul ăsta!”; Ai fost îndemnat: Cum mă convingi să cumpăr X” sau „Y” produs sau de câte ori ai auzit întrebarea: „Ce ai face dacă ai fi pus într-o anumită situație?” sau celebra întrebare „Unde te vezi peste 5 ani, dar peste 10?” Probabil că de foarte multe ori, la fiecare interviu la care ai participat. Ei bine, noi suntem diferiți și nu-ți vom adresa niciuna dintre întrebările clasice de mai sus. Dar, dacă ai ajuns să citești acest anunț, te rugăm să iei aminte următoarele:

Carieră Feroviară în România (CFiR) sau „Lupii de pe Rudeanu”, își caută Responsabil pe Vânzări și ne dorim ca împreună să devenim invincibili ca orice lup care se respectă, cu demnitate, inteligență și curaj. În „haită” vom reuși să facem mai multe lucruri, decât fiecare pe cont propriu. Drept urmare, te invităm alături de noi să cucerim piață cu piață (industria feroviară privată), pădure cu pădure (industria feroviară de stat), vârf cu vârf (calea ferată și transportul pe șină urban) și cetate cu cetate (resursa umană din domeniul feroviar, din companiile de stat și privat).

Ne dorim să fii Lupul nostru de pe Rudeanu (omul pe vânzări), respectiv liantul dintre CFiR și parteneri, colaboratori, clienți actuali și potențiali pe care tu îi vei identifica și convinge să ni se alăture – pentru că da, asta este misiunea ta în cadrul firmei noastre. Obiectivele principale ar fi să realizezi planul de vânzări prin vânzarea directă de produse și servicii la nivel local și național, respectiv să lucrezi zilnic la creșterea cotei de piață a produselor și serviciilor CFiR.

 

Pentru a face parte din „haita” noastră de pe Rudeanu, te rugăm să ne trimiți un CV complet la adresa office@cfir.ro însoțit de un video de maxim 5 minute în care să „ni te vinzi” și în care să ne răspunzi la următoarele întrebări:

De ce ești Omul potrivit pentru a face parte din echipa noastră?

De ce avem nevoie de tine?

Cum și prin ce ne aduci plus-valoare?

 

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ SĂ SCHIMBĂM MACAZUL!

NE VEDEM ÎN VÂRF!!

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share