Site logo
23 decembrie 2019
consilier la Ministerul Transporturilor discuri de frânăconsilier la Ministerul Transporturilor discuri de frână

CFR Călători a reamintit luni că a introdus 16 perechi de trenuri cadențate Iași-Ciurea pe zi, odată cu intrarea în vigoare a noului Mers al Trenurilor, pe 15 decembrie.

Este vorba de 16 trenuri Regio/zi/ sens, cu opt  perechi de trenuri Regio în plus faţă de perioada anterioară, pentru asigurarea nevoilor de transport, oferind pasagerilor un program previzibil al orelor de plecare/sosire şi mobilitate.

Cele 16 trenuri Regio/zi/sens vor circula astfel:

trenuri cadențate Iași-Ciurea
trenuri cadențate Iași-Ciurea

8 km în 16 minute, parcurși cu noile trenuri cadențate Iași-Ciurea

Distanța de 8 km între Iași și Ciurea este parcursă de garniturile Regio în 16 minute, cu tot cu oprirea intermediară la Nicolina.

Abonamentul lunar pe această rută este în valoare de 75 de lei (grupa 1-10 km), iar un bilet individual dus costă 3,4 lei.

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR Călători îi roagă pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să sune la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului feroviar din stații.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share