Site logo
16 decembrie 2019
trenuri suburbane București-Buftea facilitate pentru navetiștitrenuri suburbane București-Buftea facilitate pentru navetiști

Odată cu intrarea în vigoare a noului Mers al Trenurilor 2019-2020, CFR Călători a introdus trenuri suburbane București-Buftea.

trenuri suburbane București-Buftea facilitate pentru navetiști

Începând cu data de 15 decembrie 2019, pe ruta București Nord – Chitila – Buftea a introdus serviciul de transport suburban prin care a pus la dispoziţie 26 de perechi de trenuri InterRegio și Regio/ zi, mai mult cu șase perechi de trenuri InterRegio în plus faţă de perioada anterioară, pentru asigurarea nevoilor de transport, oferind pasagerilor un program previzibil al orelor de plecare/sosire şi mobilitate, a anunțat luni operatorul feroviar de stat.

Programul de circulație pentru cele 26 de trenuri suburbane București-Buftea

Programul de circulație al celor 26 trenuri InterRegio și Regio/ zi / sens poate fi consultat AICI.

CFR Călători a mai precizat că în perioada sărbătorilor de iarnă și sfârșitului de an va utiliza întreaga sa capacitate de transport tehnic disponibilă.

Pentru evitarea aglomerației, operatorul feroviar le recomandă pasagerilor să își programeze din timp călătoria către destinațiile dorite, să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători din graficul unei zile de circulație și să îşi achizitioneze cu anticipație legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuție puse la dispozitie.

”Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații”, se arată în comunicatul dat publicității de CFR Călători.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share