Slide


PARTENERI:

CFR Călători a lansat o licitație pentru reparații vagoane, de peste 600.000 de euro

By
licitație pentru reparații vagoane director general la Astra Vagoane

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat o licitație pentru reparații vagoane, în valoare de peste 600.000 de euro.

licitație pentru reparații vagoane director general la Astra Vagoane
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat joi anunțul de licitație având ca obiect ”Servicii de reparaţie planificată tip RTG, înlocuire roti monobloc, osii-ax, discuri de frână, uzate complet sau defecte la osiile montate, reparații/recondiționări/înlocuiri de subansambluri/piese/materiale constatate pe fluxul de reparație vagoane de călători tip AVA 200 CFR seria 2190”.

Valoarea totală estimată este de 3.086.844,95 lei, echivalentul a aproximativ 630.000 de euro. Durata contractului sectorial va fi de 12 luni de la data semnării acestuia.

Licitație pentru reparații vagoane. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent.

Garanția de participare este în cuantum de 30.868,44 lei, în lei sau echivalent leu/valută la cursul stabilit de BNR înainte cu șase zile de data limită pentru depunerea ofertelor, valabilă trei luni de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 august 2020, ora 15,00.

Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 4 noiembrie 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share