Slide


PARTENERI:

CFR Călători a lansat o licitație pentru reparații vagoane, în valoare de 180.000 de euro

By
licitație pentru reparații vagoane director general la Astra Vagoane

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a lansat o licitație pentru reparații vagoane, în valoare de 180.000 de euro.

licitație pentru reparații vagoane director general la Astra Vagoane
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți dimineață anunțul de licitație având ca obiect ”Servicii de reparaţie planificată tip RTG, înlocuire roţi monobloc, osii-ax, discuri de frână, coroane discuri de frână uzate complet sau defecte la osiile montate, reparaţii/recondiţionări/înlocuiri de subansamble/piese/ materiale constatate pe fluxul de reparaţie ca necesar a fi efectuate la vagoane de calatori seria 8376”.

Durata contractului sectorial va fi de șase luni de zile de la data semnării acestuia si se va încheia după finalizarea procedurii de atribuire a contractului sectorial. Valoarea totală estimată a contractului este de 882.202,32 lei, echivalentul a peste 180.000 de euro.

Licitație pentru reparații vagoane. Condiții de participare

Pentru acceptarea la licitație, se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent.

Garanția de participare a fost stabilită la valoarea de 8.822 de lei, în lei sau echivalent leu/valută la cursul stabilit de BNR înainte cu șase zile de data limita stabilită pentru depunerea ofertelor, valabilă trei luni de zile de la termenul limită de depunere a ofertelor.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 7 august 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 7 noiembrie 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share