Slide Slide Slide


PARTENERI:

CFR Călători a lansat o licitație pentru serviciul de pază la Depoul de Locomotive Cluj

By
pază la Depoul de Locomotive Cluj

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat o licitație pentru serviciul de pază la Depoul de Locomotive Cluj.

pază la Depoul de Locomotive Cluj
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Serviciul de pază a obiectivului, bunurilor și valorilor din Depoul de Locomotive Cluj”.

Valoarea totală estimată a contractului ce urmează a fi încheiat cu firma câștigătoare este de 312.582 de lei, echivalentul a aproape 65.000 de euro. Durata contractului de pază se va întinde pe un an de zile, se precizează în anunț.

Condiții pentru participarea la licitația pentru serviciul de pază la Depoul de Locomotive Cluj

Pentru participarea la licitație, ofertanţii trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani de zile calculaţi până la data limită de depunere a ofertelor au prestat servicii similare.

Cuantumul garanţiei de participare la licitație este de 3.126 de lei (1% din valoarea contractului). Garanția va fi plătită de către ofertant în etapa de depunere a ofertei, iar perioada de valabilitate este de trei luni de zile de la termenul limită de primire a ofertelor. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 23 iulie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 23 octombrie a anului în curs.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share