Slide


PARTENERI:

CFR Călători cumpără motorină în valoare de 13 milioane de euro. Licitația a fost lansată

By
CFR Călători cumpără motorinăCFR Călători cumpără motorină

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători cumpără motorină prin intermediul unei licitații pe care a lansat-o joi.

CFR Călători cumpără motorină

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație având ca obiect „Carburant pentru motoare diesel (motorină), conform SR EN 590 + A1:2017”. Este vorba de o achiziție de 13.000 de tone de carburant pentru locomotivele operatorului feroviar de stat.

Durata contractului este de patru luni de zile. Valoarea totală estimată este de 64.233.000 de lei, echivalentul a aproximativ 13 milioane de euro. La licitație, se va ține cont în proporție de 95% de componenta financiară (preț), iar restul va fi punctat pentru termenul de livrare.

CFR Călători cumpără motorină. Condiții de participare la licitație

Pentru participarea la procedura de achiziție, se vor prezenta certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității. Totodată, se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001, sau echivalent.

Garanția de participare este în valoare de 642.330 de lei sau echivalent lei/valută la cursul stabilit de BNR înainte cu șase zile de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, valabilă trei luni de zile de la termenul limită de depunere a ofertelor.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 aprilie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 14 iulie 2020 .

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share