Site logo
18 februarie 2020
CFR Călători la Târgul de TurismCFR Călători la Târgul de Turism

Reduceri de 45% la călătoria cu trenul pe rute interne. Aceasta este una dintre ofertele cu care se prezintă CFR Călători la Târgul de Turism al României.

CFR Călători la Târgul de Turism

Târgul, ediția de primăvară, are loc la Complexul Expoziţional Romexpo din Bucureşti în perioada 20-23 februarie 2020.

Operatorul feroviar de stat așteaptă vizitatorii, la standul său, cu informații despre cumpărarea online de bilete în trafic intern/internațional şi despre cele mai avantajoase oferte ale companiei către principalele destinații turistice din țară și din Europa, inclusiv despre serviciul Tren Charter.

În perioada târgului, se oferă vouchere cu reducere 45% pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern.  Voucherul este valabil pentru călătoria până la data de 23 martie 2020, iar reducerea pe baza lui se aplică la preţul final al unei călătorii simple individuale (adult sau copil), la procurarea de la casele de bilete din stații și agenții de voiaj cu emitere electronică a legitimațiilor de călătorie.

De asemenea, vizitatorii de la târg, înscriși sau care se înscriu la newsletter-ul CFR Călători, pot cumpăra direct de la standul CFR Călători bilete de tren cu reducere 45%. Tipurile de bilete care se pot emite sunt cele disponibile la cumpărarea online cu maximum 30 de zile de anticipație și cel mai târziu cu șase ore înainte de plecarea trenului.

CFR Călători la Târgul de Turism. Surprize pentru copii

De asemenea, la fiecare oră exactă, de joi până sâmbătă între 11:00 și 16:00 și duminică între 11:00 și 14:00, copiii care se vor aduna lângă macheta de trenulețe pot proba șepcuțele de ceferist și pot face fotografii pentru colecția personală.

“CFR Călători se schimbă! Mi-am propus încă de la început să punem călătorul în centrul atenției noastre, să îmbunătățim situația trenurilor și să schimbăm atmosfera în interiorul companiei. După mai puțin de o lună pot spune că arătăm deja o altă față publicului călător. Miile de mesaje primite de la oameni s-au transformat în decizii concrete de suplimentare a trenurilor, cu peste 200.000 de locuri. Primim reacții foarte bune cu privire la numărul de vagoane, la cum arată acestea la plecarea în călătorie și mă bucur să vă spun că am constatat și o îmbunătățire a stării lor de curățenie, atunci când pasagerii coboară din ele. Știm că mai sunt multe de făcut, unele lucruri nu se vor rezolva peste noapte, dar ideile și soluțiile cu care colegii mei m-au primit în trenurile, depourile, reviziile și birourile din toată țara, mă fac să fiu optimist. Continuăm ce am început!”, a declarat directorul general al CFR Călători, Dan M. Costescu.

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 la numărul 132-132 și poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Mai multe informații despre planurile CFR Călători aflați la Conferința Material Rulant organizată de Club Feroviar la Oradea în perioada 7-8 mai 2020.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share