Site logo
30 decembrie 2019
ruta feroviară Oravița-Anina trenul Oravița-Anina un tren permanent pe ruta Oravița-Anina calea ferată Oravița-Aninaruta feroviară Oravița-Anina trenul Oravița-Anina un tren permanent pe ruta Oravița-Anina calea ferată Oravița-Anina

CFR Călători anunță că pentru călătoria cu trenul pe ruta feroviară Oravița-Anina se pot cumpăra și bilete online.

ruta feroviară Oravița-Anina trenul Oravița-Anina un tren permanent pe ruta Oravița-Anina calea ferată Oravița-Anina

De asemenea, biletele de tren pentru această rută pot fi achiziţionate de la orice unitate de vânzare din țară, stație sau agenție de voiaj CFR, cu emitere electronică a legitimațiilor de călătorie.

Într-un comunicat de presă dat publicității luni, operatorul feroviar de stat a arătat avantajele de călătorie. Astfek, călătorii pot beneficia de ofertele comerciale și reducerile aferente (bilet dus-întors, minigrup 2-5, cartea VSD, reducerile la procurarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie, reduceri pentru grupuri organizate de cel puţin 20 de persoane etc.).

De asememea, se aplică reducerile și facilitățile acordate prin acte normative (elevi şi studenţi, pensionari, revoluţionari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice şi etnice, persoane cu handicap etc.). Pentru grupurile organizate de cel puțin 30 persoane, călătoria poate fi planificată în avans, cu două luni înainte. Pentru grupuri de peste 45 de persoane reducerile pot ajunge la 35%, acest lucru fiind o bună oportunitate de vânzare pentru agențiile de turism. La biletele cumpărate online, rezervarea locului este obligatorie.

O pereche de trenuri pe zi pe ruta feroviară Oravița-Anina

Oravița – Anina este cea mai veche și cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei, cu peisaje fabuloase, 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturile în munte reprezentând peste două treimi din întregul traseu, lung de 21 de kilometri.

Pe această rută circulă în fiecare zi o pereche de trenuri care are în componență două vagoane, astfel:

Regio 9695  Oravița (plecare 11.15) – Anina (sosire 13.11),

Regio 9694  Anina (plecare 14.40) – Oravița (sosire 16.37).

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic intern/Călătoria pe ruta Oraviţa-Anina .

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Coș

Share