Slide Slide Slide


PARTENERI:

CFR organizează o licitație pentru acumulatori la automotoarele Desiro. Se va încheia un acord cadru

By
licitație pentru acumulatori la automotoarele Desiro

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători organizează o licitație pentru acumulatori la automotoarele Desiro, cunoscute și sub numele de ”Săgeata Albastră”.

licitație pentru acumulatori la automotoarele Desiro

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Baterii de acumulatori pentru automotoarele Desiro SR 20 D”.

Operatorul feroviar de stat vrea să încheie astfel un acord cadru pe o perioadă de doi ani de zile. Valoarea totală estimată a contractului ce se va încheia este cuprinsă între 16.900 și 307.580 de lei, echivalentul a aproximativ 3.500 respectiv 63.000 de euro.

Cantitatea ce va fi livrată pe baza acordului cadru este de minimum 20 și maximum 364 de bucăți. Cantitatea celui mai mare contract subsecvent va fi de minimum 20 și maximum 90 de bucăți.

Licitație pentru acumulatori la automotoarele Desiro. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001/2015, sau echivalent.

Garanția de participare este de 760 de lei, în lei sau echivalent leu/valută la cursul stabilit de BNR înainte cu șase zile de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, valabilă trei luni de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 7 august 2020, ora 15,00.

Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 7 noiembrie 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share