Site logo
29 februarie 2020
licitație pentru înlocuire macazurilicitație pentru înlocuire macazuri

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru înlocuire macazuri în Gara Râmnicu Sărat, de pe raza Regionalei CF Galați.

licitație pentru înlocuire macazuri

Obiectul licitației îl constituie ”Înlocuit schimbători de cale nr.7 si nr.11 Stația Râmnicu Sărat – SRCF Galați”, potrivit anunțului postat în sistemul electronic de achiziții publice.

”Pentru punerea ȋn siguranţă a circulaţiei trenurilor de călători şi marfă se vor executa lucrări de ȋnlocuire a două schimbătoare de cale din staţia Râmnicu Sărat ce au ȋn componenţă piese uzate, cu două schimbătoare de cale noi montate pe traverse din beton, conform cerinţelor din caietul de sarcini şi antemăsuratoare”, se arată în anunțul sus-menționat.

Licitație pentru înlocuire macazuri. Se cere experiență similară

Valoarea totală estimată a contractului este de 988.908,2 lei, echivalentul a aproximativ 205.000 euro. Pentru participarea la licitație se cere experiență similară, adică lista lucrărilor realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani, cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privați. Experienţa similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau a mai multor contracte din care să reiasă lucrări similare executate ȋn ultimii cinci ani ȋn valoare individuală sau cumulată de minimum 950.000 de lei fără TVA. Lucrări similare acceptate vor fi: lucrări de construcții sau reparații de linii de cale ferată sau lucrări de întreținere linii CF sau lucrări de reabilitare/modernizare a infrastructurii (linii CF).

Cuantumul garanției de participare este de 9.889 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 martie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 iulie 2020.

Pentru mai multe informații despre proiectele CFR SA, vă așteptăm la Galați, în perioada 11-12 martie, la Conferința de Infrastructură organizată de Club Feroviar.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share