Site logo
27 ianuarie 2020
tunelul pietonal din Gara Sibiutunelul pietonal din Gara Sibiu

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație prin care vrea să extindă tunelul pietonal din Gara Sibiu și să înlocuiască mai multe macazuri.

tunelul pietonal din Gara Sibiu
FOTO Turnulsfatului.ro

Este vorba de proiectul ”Reabilitare platformă cu înlocuirea aparatelor de cale Stația Sibiu, Cap Y (actualizare documentație și execuție)”, potrivit anunțului postat în sistemul electronic de achiziții publice. Conform documentației tehnice și actualizarea acesteia, se va reabilita platforma cu înlocuirea aparatelor de cale în staţia Sibiu și se va face prelungirea tunelului pietonal până la linia 8.

Garanție de participare la licitația privind tunelul pietonal din Gara Sibiu

Durata contractului este de un an și două luni, iar valoarea totală estimată de 11.039.602 lei, adică echivalentul a aproximativ 2,3 milioane de euro. Pentru participarea la licitație se cere experiență similară, adică lista principalelor lucrări executate în ultimii cinci ani din care să rezulte că au fost executate lucrări similare a căror valoare individuală/cumulată a fost de minimum 11.000.000 de lei fără TVA. Este vorba de execuția de lucrări similare cu cele care fac obiectul contractului ce va fi atribuit, respectiv construcţie/reparaţie linii, peroane, construcții civile (tunel pietonal, platformă, peroane, copertină), construcții-montaj/reparații instalații SCB.

Garanția de participare este în valoare de 110.396 de lei, pentru o perioadă de cel puţin patru luni de la data limită de depunere a ofertelor. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 martie 2020, ora 15,00.

Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 2 iulie 2020.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share