Site logo
14 februarie 2020
cale ferată industrialăcale ferată industrială

Complexul Energetic Hunedoara vrea să repare o cale ferată industrială care face legătura între Termocentrala Paroșeni și gara Vulcan, pe baza unui contract de aproape 140.000 de lei.

cale ferată industrială

Linia ferată industrială a Complexului Energetic Hunedoara – Sucursala Electrocentrale Paroșeni are în total o lungime constructivă de 6.521,94 metri. Linia ferată industrială, aflată în proprietatea Complexului Energetic Hunedoara, face legătura cu stația CFR Vulcan, precizează Cronica Văii Jiului.

Se caută o firmă autorizată care să repare linia de cale ferată industrială

“Complexul Energetic Hunedoara SA are un contract pentru prestare servicii de transport  cărbune și produse mărfuri periculoase cu un operator de manevră feroviară care aduce vagoanele pline din gara Vulcan în incinta Complexul Energetic Hunedoara SA – S.E. Paroșeni, iar în incintă manevrele sunt asigurate de formația CFU  (conducător formație  unitate – n.r.) proprie (…) Întreținerea curentă a liniei de cale ferată industrială proprietate a Complexului Energetic Hunedoara SA – S.E. Paroșeni se va executa de către un agent  economic care este  autorizat și are agreement eliberat de Autoritatea Feroviară Română București pentru prestația de servicii <întreținere curentă linie cale ferată industrială> astfel încât linia de cale ferată industriala proprietate a Complexul Energetic Hunedoara SA – S.E. Paroșeni să fie menținută în toleranțele admise la exploatare pentru asigurarea unui grad de siguranță corespunzător, necesar pentru ca operatorul de manevră și transport să poată să manevreze și să transporte vagoanele cu marfă în condiții de siguranță și funcționare și exploatare, astfel încât să nu se producă evenimente de cale ferată pe linia de cale ferată proprietate a Complexului Energetic Hunedoara SA – S.E. Paroșeni”, arată documentația de licitație.

În cadrul contractului trebuie executate o serie de lucrări, astfel încât calea ferată să prezinte în primul rând siguranță.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share