Site logo
24 februarie 2023

În ultimele zile au fost inițiate concursuri de promovare internă la CFR Călători, iar cei interesați își pot depune dosarele.

La SRTFC Timișoara, staţia Petroșani, este scos la concurs un post de șef tură la comanda personalului de tren.

Termenul de depunere a dosarului este data de 15 martie 2023, ora 13:00. Concursul va avea loc la data de 21 martie 2023, la ora 10:00, la sediul SRTFC Timişoara. Se solicită vechime minimă în specialitate: trei ani efectiv lucrați în funcția de șef de tren la SNTFC sau șase ani efectiv lucrați în funcția de conductor de tren la SNTFC. Detaliile sunt disponibile AICI.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Concursuri de promovare internă la CFR Călători, la regionala Cluj și în centralul societății

La SRTFC Cluj sunt scoase la concurs două posturi de revizor tehnic vagoane I. Posturile sunt la Revizia de Vagoane Cluj – Post Revizie Bistrița și Post Revizie Sighetu Marmației – Revizia și Pregătirea Tehnică a Trenurilor.

Termenul de depunere a dosarului este data de 13 martie 2023, ora 12:00. Concursul va avea loc la data de 16 martie 2023, ora 10:00, la sediul SRTFC Cluj. Se cere vechime minimă în specialitate, respectiv doi ani (efectiv lucrați) ca muncitor calificat în activitatea de întreținere și reparații vagoane. Concursul se adresează salariaților din cadrul SNTFC CFR Călători SA care îndeplinesc integral condițiile minime de pregătire și vechime din prezentul anunț. Mai multe detalii AICI.

În centralul SNTFC CFR Călători este scos la concurs un post de șef de tură la comanda personalului de servire a vagoanelor restaurant și de dormit, la Direcția Operațional – Serviciul Deservire Vagoane Speciale – Compartimentul Comanda personalului de deservire vagoane de dormit și cușetă.

Termenul de depunere a dosarului este data de 10 martie 2023, ora 12:00. Concursul va avea loc la data de 14 martie 2023, ora 10:00, la sediul SNTFC CFR Călători SA. Se solicită vechime minimă în specialitate: cinci ani vechime în funcția de conductor vagon de dormit și cușetă sau cinci ani vechime în funcția de șef de tren. Detalii găsiți AICI.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Coș

Share