Site logo
9 martie 2020
noul coronavirusnoul coronavirus

Conferința Club Feroviar-Infrastructura, care trebuia să aibă loc în perioada 11-12 martie la Galați, se amână, în contextul riscurilor legate de noul coronavirus. Ea va fi organizată tot la Galați, în perioada 3-4 iunie.

noul coronavirus

Club Feroviar a urmărit cu mare atenție situația pe parcursul fiecărei zile și a ținut cont de informațiile și sfaturile care provin de la autoritățile responsabile.

Club Feroviar a pus și va pune întotdeauna pe primul loc sănătatea și siguranța participanților și a părților implicate în organizarea evenimentelor sale și de aceea am luat decizia de a amâna evenimentul. Avem convingerea că această decizie este corectă pentru toți cei implicați și apreciem înțelegerea și sprijinul dumneavoastră.

Evenimentele organizate de Club Feroviar au beneficiat în fiecare an de o audiență internațională, iar la ediția de anul acesta și-au anunțat participarea și clienți din zonele cele mai afectate de COVID-19, precum China, Italia și Spania. La nivel mondial, tot mai multe țări, autorități și companii au impus deja restricții la călătoriile internaționale sau la organizarea de evenimente de anvergură. În consecință, reprezentanți ai unor companii de renume, vorbitori importanți, și, de asemenea, unele dintre asociațiile de sprijin și-au anunțat retragerea de la eveniment.

Organizarea Conferinței Club Feroviar-Infrastructura implică, direct sau indirect, un număr foarte mare de oameni, ceea ce vine în contradicție cu decizia recentă luată de autorități cu privire la organizarea evenimentelor cu număr ridicat de participanți în perioada 8 – 31 martie.

Având în vedere aceste circumstanțe extreme, amânăm evenimentul pentru perioada 3 – 4 iunie. Vă vom ține la curent cu evoluția situației și informații actualizate în următoarea perioadă.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share