Slide


PARTENERI:

Despăgubirile pentru Apața – Cața, publicate în Monitorul Oficial

By
șantiere feroviare

Guvernul a publicat în Monitorul Oficial din data de 10 iulie lista exproprierilor pentru lotul 2 Apața – Cața, din calea ferată Brașov – Sighișoara. Contractul propriu-zis de execuție se judecă încă în instanțe. 

Exproprierile pe Apața-Cața costă 2,36 milioane de lei. La începutul lunii februarie a anului în curs, Ministerul Transporturilor a publicat un proiect de act normativ privind exproprierea a 536 de imobile din județul Brașov pe  raza comunelor Homorod, Ormeniș și Racoș pentru realizarea secțiunii Apața  – Cața de pe Coridorul IV feroviar.

Valoarea totală a exproprierilor este de 2,36 milioane lei, iar numărul total al imobilelor este de 546. Dintre acestea, 522 sunt imobile  – terenuri în suprafaţă totală de 424.349 mp, 13 imobile construcţii în suprafaţă de  2.027,27 mp şi 11 imobile împrejmuire în lungime de 397,20 m

Cea mai mare despăgubire, anume 540.172 lei, va fi acordată pentru o construcție de 909 metri pătrați. Proprietarul acesteia figurează ca neidentificat în proiectul de act normativ al Ministerului Transporturilor. (D.C.)

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share