Slide


PARTENERI:

După blocarea posturilor de către Guvern, ARF trece la recrutare – transfer de funcționari publici

By

Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF), instituție publică în subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, transferă la cerere un număr de 10 funcționari publici de execuție. Anunțul vine după ce Guvernul a blocat angajările publice, fapt care pune ARF în imposibilitatea de a organiza concursuri de angajare.

„Prin transferul la cerere în cadrul Autorității pentru Reformă Feroviară veți fi implicați în proiecte legate de achiziția de material rulant nou și a mersului de tren, administrarea contractelor de servicii publice, în conformitate cu legislația internă și cea europeană”, spune ARF într-un comunicat de presă de zilele trecute. Exprimarea interesului se poate face până pe 31 august 2023.

 

„Activitatea în cadrul Autorității pentru Reformă Feroviară vă oferă prilejul de a lucra în proiecte cu finanțare nerambursabilă – Programul Operațional Infrastructură Mare, Programul Operațional Transport și Planul Național de Redresare și Reziliență”, spune Autoritatea.

Parte din posturile transferabile presupun experiență profesională de 1-5 ani.

Citește: E oficial: Angajările la stat sunt înghețate până la final de an, iar instituțiile publice nu mai pot cumpăra mașini și mobilier în 2023

Ce posturi de funcționari publici sunt disponibile

Posturile supuse procedurii de transfer la cerere se regăsesc în următoarele compartimente:

 • Consilier clasa I, gradul profesional principal la Biroul Relații Externe, Transparență, Relații Instituționale – 1 post vacant;
 • Consilier clasa I, gradul profesional asistent la Serviciul Financiar Contabil, Buget, Finanțări – 1 post vacant;
 • Consilier clasa I, gradul profesional principal la Compartimentul Analiză Economică – 1 post  vacant;
 • Consilier clasa I, gradul profesional principal la Compartimentul Pregătire CSP – 1 post vacant;
 • Consilier clasa I, gradul profesional principal la Compartimentul Implementare și Monitorizare CSP – 2 posturi vacante;
 • Consilier clasa I, gradul profesional asistent la Compartimentul Achiziții Publice – 2 posturi vacante;
 • Consilier clasa I, gradul profesional principal la Compartimentul Monitorizare Material Rulant – 1 post vacant;
 • Consilier clasa I, gradul profesional principal la Serviciul Strategie, Eficientizare, Restructurare Rețea Feroviară – 1 post vacant.

Funcționarii publici interesați, sunt rugați să transmită la adresa de email office@arf.gov.ro sau să depună la sediul A.R.F. – Serviciul Juridic și Resurse Umane, intrarea “E” strada Gării de Nord, sector 1, în zilele de luni-joi în intervalul orar 8.00 – 16.00 și vineri în intervalul orar 8.00 – 13.00, în termen de 10 zile de la data afișării prezentului anunț, 22.08 – 31.08, următoarele documente:

 1. cerere de transfer la cerere;
 2. curriculum vitae – tip EUROPASS;
 3. copia carnetului de muncă sau, după caz, adeverință care să ateste vechimea în specialitatea studiilor necesare funcției publice.

În situația în care sunt depuse mai multe cereri de transfer la cerere, se va organiza un interviu, iar data, locul și ora susținerii acestuia, urmând a fi publicate pe pagina de internet a Autorității pentru Reformă Feroviară.

Detalii la adresa https://arf.gov.ro/web/cariera-anunturi-angajari/

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share