La târgul educațional POLIFEST Facultatea Transporturi își va prezenta programele de studiu pentru licență și master, iar asociațiile de studenți și profesorii vor expune proiecte extra curriculare, internship-uri și activități de voluntariat.

POLIFEST reprezintă primul târg educațional online pentru viitorii studenți și are loc în perioada 19-23 aprilie 2021, prin intermediul platformei Zoom.

La târgul educațional din acest an, facultățile își vor prezenta programele de studiu pentru toate nivelurile (licență, master, doctorat), iar asociațiile de studenți, și profesorii vor expune proiecte extra curriculare, internship-uri și activități de voluntariat. De asemenea, în cadrul târgului vor avea loc sesiuni de consiliere vocațională gratuită, informații despre internship-uri, burse și finanțări, oportunități de angajare și voluntariat în timpul studiilor.

Facultatea Transporturi își va prezenta programele de studiu la POLIFEST

La târgul educațional POLIFEST, Facultatea Transporturi își va prezenta programele de studiu pentru licență și master, iar asociațiile de studenți și profesorii vor expune proiecte extra curriculare, internship-uri și activități de voluntariat.

Ediția din acest an va avea loc online in perioada 19 – 23 aprilie 2021.

Prezentarea Facultății de Transporturi va avea loc în zilelele de 21 aprilie, între orele 15-18, și 22 aprilie, între orele 10-13.

Accesul la prezentarea Facultății de Transporturi se realizează pe platforma Zoom.

Meeting ID: 837 1920 1920

Passcode: 407871

Programul detaliat al evenimentului

*Programul poate suferi modificări

Pentru elevii care doresc să participle la webminariile organizate pentru ei se pot inscrie completând formularul de inscriere

Detalii suplimentare despre organizarea evenimentului:
E-mail: polifest@upb.ro
relatii.publice@upb.ro
Tel: + 40 21 402 9465 / 0753 064 854
Website: http://polifest2021.upb.ro/

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share