Site logo
14 martie 2020
curățenie în găricurățenie în gări

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat o acțiune de curățenie în gări, pentru a limita efectele epidemiei de coronavirus.

curățenie în gări
curățenie în gări

Așa cum se poate observa din imaginile alăturate, angajații gestionarului de infrastructură feroviară din România s-au pus pe treabă și au trecut la igienizarea gărilor.

”Măsuri suplimentare de igienă și protecție în gări, pentru limitarea și prevenirea posibilelor îmbolnăviri cu coronavirus. ATENȚIE: spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția! Nu uitați: informați-vă doar din surse oficiale în legătură cu măsurile necesare de prevenire a infecției cu noul tip de virus COVID-19! Măsuri de informare în stațiile de cale ferată: Postere cu caracter preventiv, promovate de MAI și MS, mesaj de interes public transmis prin sistemul audio în toate stațiile de cale ferată, în limbile română, engleză și maghiară (în stațiile de pe regionalele Brașov și Cluj), pentru respectarea măsurilor elementare de igienă și informarea doar din surse oficiale”, a postat CFR SA pe contul său de Facebook.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share