Site logo
2 decembrie 2019

În această perioadă au loc lucrări la CFR în regie proprie pentru creșterea vitezei de circulație la 120 km/oră, între Cluj Napoca Est și Apahida.

lucrări la CFR

lucrări la CFR

Sucursala Regională de Căi Ferate Cluj execută lucrări de înlocuire a trei aparate de cale și de buraj tehnologic în stația Cluj Napoca Est, a anunțat vineri CFR SA.

Lucrările sunt executate în regie proprie cu personalul de specialitate din secția L3 Cluj și SRLU și au drept scop creșterea vitezei de circulație la 120 km/oră, pe firul II, între Cluj Napoca Est și Apahida. Programul tehnologic este structurat în două etape de execuție a lucrărilor:

Etapa I:

– lucrări de înlocuire aparate de cale 3 și 5, aferente liniei 2

– lucrări de înlocuire aparat de cale 7, aferent liniei 3

– lucrări de buraj mecanizat

Lucrările de înlocuire a celor trei aparate de cale și de buraj mecanizat, incluse în prima etapă a programului de reparații curente în regie prorprie, au termen de finalizare 6 decembrie 2019.

În perioada desfășurării lucrărilor din stația Cluj Napoca Est, circulația trenurilor între Cluj Napoca Est și Apahida va fi redirecționată doar pe firul I, astfel încât să fie asigurate condiţii optime de trafic.

Lucrări la CFR, etapa a II-a

În etapa a doua se vor executa lucrări de sudură aluminotermică pentru refacerea căii fără joante. CFR SA lucrează cu următoarele utilaje de intervenție: drezină UAM și utilaje de specialitate DESEC și PLASSER.

Termenul de finalizare al etapei a doua este trimestrul II 2020.

Foto: CFR Infrastructura/SRCF Cluj

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share