Slide


PARTENERI:

Pentru Informatică Feroviară, atragerea și retenția personalului de specialitate, cu înaltă calificare în domeniul IT&C reprezintă un obiectiv principal. Se investesc resurse importante pentru perfecționarea colectivelor de specialiști din domeniul IT și business feroviar, care aduc plus-valoare companiei.

Activitatea Informaticii Feroviare se desfășoară în domeniul IT&C, cu aplicare în businessul feroviar. Prin urmare, piața muncii în care ne integrăm are o particularitate importantă: oferta salarială din domeniul privat IT&C este superioară celei pe care noi, ca societate comercială cu unic acționar o companie se stat, o oferim angajaților noștri. Cu toate acestea, crearea unui context de lucru atractiv, interesant din punct de vedere al parcursului de carieră, dar care ține cont și de latura umană-personală a angajaților, reprezintă principalele argumente pentru care cei care doresc să ni se alăture, decid să rămână în „familia Informaticii Feroviare”.

Filter by tag:

    <<< Inapoi la pagina de anunturi

    Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.