Site logo
15 februarie 2020
Ioan Pintea a preluat mandatulIoan Pintea a preluat mandatul

Ioan Pintea a preluat mandatul de director general interimar al CFR SA, începând de sâmbătă, 15 februarie 2020, a anunțat Compania Naţională de Căi Ferate.

Ioan Pintea a preluat mandatul

Consiliul de Administraţie al Companiei Naționale de Căi Ferate CNCF CFR SA, întrunit în sedința de joi, 13 februarie 2020, l-a desemnat pe Ioan Pintea director general provizoriu, pentru un mandat de patru luni.

Ioan Pintea va coordona activitatea CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică, până la finalizarea procedurii de selecţie a unui manager, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Ioan Pintea a preluat mandatul. Este de profesie inginer feroviar

Ioan Pintea, de profesie inginer, a absolvit Institutul Politehnic din Cluj-Napoca, Facultatea de Căi Ferate Drumuri și Poduri și are o experiență de 30 de ani în domeniul feroviar. Până la preluarea noului mandat a deținut funcția de director al Sucursalei Regionale de Căi Ferate Brașov.

Noul director general al CFR SA și-a propus pentru perioada imediat următoare implementarea a două obiective importante, și anume prioritizarea și accelerarea programelor de modernizare a infrastructurii feroviare, precum și promovarea altor obiective de investiții cu impact major in dezvoltarea rețelei feroviare, mai precizează gestionarul infrastructurii feroviare publice.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share