Slide


PARTENERI:

ISAF face parte din Grupul Colas, un lider mondial în construcţia şi întreţinerea infrastructurii care, la rândul său, face parte din compania multinaţională franceză Bouygues. În context internațional, acest lucru ne face un beneficiar puternic, bucurându-ne şi de sprijinul celorlalte companii surori, la fel de puternice.

ISAF este un constructor de infrastructură pentru transportul feroviar și urban,  specializat în Electrificare, Semnalizări, Telecomunicaţii, Inginerie. In plus, producem echipamente feroviare pentru electrificare precum stâlpi, console, suporți, confecție metalică etc. sau de semnalizare: circuit de cale, semnale,  dulapuri, bariere de treceri la nivel, transformatori etc.

ISAF este un expert regional cu vechime în construcţia căilor ferate, având cunoştinţe specializate în sectorul de construcţii din domeniul transporturilor.

VINO SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA ISAF!

Avem o echipă de primă clasă care posedă combinaţia potrivită de abilități tehnice și atitudine față de muncă.

Combinând experienţa tehnică cu cea managerială, echipa noastră este formată din oameni entuziaşti şi tineri dinamici, care încep o carieră în domeniul construcţiilor feroviare, şi persoane cu o experienţă valoroasă în domeniul construcţiilor. ISAF este o companie cu tradiţie şi cu o cultură organizaţională bazată pe valori precum: profesionalism, integritate, respect şi încredere, siguranţă şi sănătatea angajaţilor noştri.

Noi recunoaştem performanţa, încurajăm iniţiativa, spiritul de echipa şi simţul responsabilităţii. Noi oferim angajaţilor posibilitatea de training-uri, dezvoltarea carierei şi promovarea într-un mediu de lucru profesional şi internaţional.

Ne îndreptăm atenţia către creşterea nivelului de conştientizare al personalului nostru cu privire la standardele naţionale şi europene din cadrul industriei feroviare, siguranţa fiind primordială în tot ceea ce facem.

Cele mai frecvente tag-uri:

    <<<   Inapoi la pagina de anunturi

    Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.