Site logo
9 aprilie 2020
Knorr BremseKnorr Bremse

sigla Knorr BremseKnorr-Bremse este unul din liderii principali pe plan mondial în producţia de sisteme de frânare şi sisteme On-Board pentru vehicule feroviare.

Paleta de produse conţine, printre altele, sisteme integrale de frânare pentru toate tipurile de vehicule feroviare, sisteme de uşi, sisteme de climatizare, sisteme de diagnoză pentru boghiuri, sisteme de toaletă şi ştergătoare de parbriz.

Knorr-Bremse RailServices oferă în plus posibilitatea modernizării în funcţie de necesităţi a materialului rulant, în scopul îmbunătăţirii performanţei şi reducerii costurilor totale de exploatare.

Produse pentru Vehicule Feroviare

Sisteme de frânare

Competenţa de bază a companiei Knorr-Bremse o constituie dezvoltarea, producţia şi proiectarea unor sisteme complete de frânare pentru toate tipurile de vehicule feroviare.

Sisteme de uşi

Sisteme de acces – îsi găsesc utilizarea atât în metrouri şi trenuri metropolitane, cât şi în tramvaie sau vagoane de cale ferată, precum şi în trenuri de mare viteză.

Sisteme de control al accesului pe peron – realizate fie pe toată înălţimea, fie la înălţime medie, constituie un mijloc de protecţie a pasagerilor faţă de tren şi faţă de şinele de cale ferată.

Tehnologie de climatizare a aerului

Instalaţii de climatizare, de aerisire sau a sistemelor de încălzire pentru: trenuri de mare viteză, trenuri pentru traficul la mică distanţă sau metrouri şi trenuri metropolitane.

Detectarea deraierilor

Compania Knorr-Bremse oferă detectori de deraiere, disponibili in doua variante: un sistem electronic şi unul pneumatic – ambele sunt adecvate pentru o multitudine de vehicule.

Sisteme de ştergătoare de parbriz

Spectrul de produse cuprinde sisteme cu câmp de ştergere segmentat sau paralel şi sisteme cu câmp de ştergere suprapus, prevăzute cu unităţi de acţionare sincronizate electronic.

Componete de control

Producem întrerupători AC&DC, separatori, rezistenţe şi sisteme electronice atât pentru aplicaţii industriale, cât şi pentru vehicule feroviare.

iCOM

iCOM vă dă posibilitatea de a monitoriza şi analiza parametrii subsistemelor de material rulant, în scopul optimizării funcţionării şi întreţinerii, precum şi al reducerii costurilor totale de exploatare.

Date complete de contact gasiti in Catalog Feroviar la pagina Knorr-Bremse.We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share