Slide


PARTENERI:

Licitație a CFR Călători pentru depourile de locomotive și vagoane de pe raza Regionalei Galați

By
licitație a CFR Călători

O licitație a CFR Călători a fost lansată pentru întreținerea, verificarea și repararea curentă a liniilor și macazurilor din depourile de locomotive și vagoane de pe raza Regionalei Galați.

licitație a CFR Călători
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat anunțul de licitație având ca obiect ”Servicii de întreţinere, verificare şi reparare curentă a liniilor CF şi aparatelor de cale din subunitățile T/V (Tracțiune/Vagoane – n.red.) de pe raza S.R.T.F.C. Galați”.

Valoarea totală estimată a contractului ce urmează a fi încheiat este de 394.630 de lei, echivalentul a peste 80.000 de euro. Contractul va fi încheiat pe o perioadă de un an de zile.

Garanție de 3.900 de lei pentru participarea la această licitație a CFR Călători

Pentru participarea la licitație, se solicită o garanție de 3.900 de lei. Pentru garanția de participare constituită într-o alta monedă, cursul de schimb este cel al BNR din data publicării anunțului de participare. Perioada de valabilitate a garanției este de trei luni de zile de la data limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 1 iulie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 1 octombrie 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share