Slide Slide Slide


PARTENERI:

Licitație CFR pentru reparații la instalațiile CED din stația Merișor, în valoare de 190.000 de euro

By

O licitație CFR pentru reparații la instalațiile de centralizare electrodinamică (CED) din stația Merișor, în valoare de 190.000 de euro, a fost lansată luni.

licitație CFR pentru reparații
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat luni dimineață anunțul de licitație având ca obiect ”Reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT4 Deva – instalații CED în stația CF Merișor”. Stația Merișor este situată pe Magistrala 202, Simeria–Petroșani–Târgu Jiu–Filiași.

Lucrările propuse a se realiza, conform caietului de sarcini, prevăd înlocuirea cablurilor de plumb de tip CSHPbI cu cabluri de tip CSYEAlAbY, respectiv realizarea subtraversărilor de cabluri și introducerea capetelor de cablu în picheți de aparataj, distribuitori și dulap de semnal, cu montaj în săpătură pentru prevenirea furturilor și devastărilor, precum si inlocuirea picheților de aparataj cu picheți în carcasă nemetalică, se arată în anunțul de licitație. Valoarea totală estimată este de 924.993,52 lei.

Licitație CFR pentru reparații la instalațiile CED. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, firmelor li se cere experiență similară, respectiv dovada privind executarea de lucrări de tipul specificat.

Ofertanţii vor prezenta o listă a lucrărilor realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani de zile calculați de la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, însoţită de certificate de bună execuţie pentru lucrările cele mai importante. Garanţia pentru participare este de 9.249,94 lei fără TVA pentru o perioadă de valabilitate de 120 zile de la data și ora limită de depunere a ofertei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 mai 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 12 noiembrie 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share