Slide Slide


PARTENERI:

Licitație CFR. Studiu de fezabilitate de 1,33 milioane de lei pentru modernizarea a trei gări

By
licitație CFRlicitație CFR

O licitație CFR pentru întocmirea studiilor de fezabilitate necesare modernizării a trei gări a fost postată miercuri în sistemul electronic de achiziții publice.

licitație CFR

În SEAP a fost publicat anunțul care are ca obiect ”Studiul de Fezabilitate modernizarea/reabilitarea a 47 de staţii de cale ferată din România – S.R.C.F Timișoara – 3 loturi”.

Valoarea totală estimată este de 1.330.000 de lei, echivalentul a aproximativ 277.000 de euro. Cele trei loturi ale contractului sunt următoarele:

  1. Stația Băile Herculane. Valoarea estimată fără TVA: 265.000 de lei.
  2. Stația Petroșani. Valoarea estimată fără TVA: 840.000 de lei.
  3. Stația Orșova. Valoarea estimată fără TVA: 225.000 de lei.

Condiții pentru participarea la această licitație CFR

Participanții la licitație au obligația de a prezentare o listă a principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați.

Garanţia pentru participarea la licitație este de 2.600 de lei pentru lotul 1- stația CF Băile Herculane, 8.400 de lei pentru lotul 2 – stația CF Petroșani și 2.200 de lei pentru lotul 3 – stația CF Orșova, pentru o perioadă de valabilitate de șase luni de la data și ora limită de depunere a ofertei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 aprilie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 7 octombrie 2020.

Pentru mai multe informații despre proiectele CFR SA, vă așteptăm la Galați, în perioada 11-12 martie, la Conferința de Infrastructură organizată de Club Feroviar.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share