Slide


PARTENERI:

Licitație Metrorex pentru consultanța la lucrările de înlocuire a șinei pe Magistrala 2

By
licitație Metrorex programul Metrorex de sărbători meciul România-Suedia probleme pe Magistrala 2licitație Metrorex programul Metrorex de sărbători meciul România-Suedia probleme pe Magistrala 2

O licitație Metrorex pentru selectarea consultantului la lucrările de înlocuire a căii de rulare pe Magistrala 2, Berceni-Pipera, a fost lansată în sistemul electronic de achiziții publice.

licitație Metrorex programul Metrorex de sărbători meciul România-Suedia probleme pe Magistrala 2

În SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) a fost publicat anunțul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de achiziție sectorială având ca obiect: Servicii de consultanță, asistență tehnică și supervizare lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții ”Îmbunătățirea serviciilor de transport public de călători cu metroul pe Magistrala 2. Berceni-Pipera. Înlocuire cale de rulare și instalații pe interstații”.

Procedura de atribuire aplicată pentru achiziția serviciilor mai sus menționate este de tip ”licitație deschisă”, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 16.03.2020, ora 15:00, a anunțat Metrorex, printr-un comunicat de presă dat publicității marți dimineață.

Licitație Metrorex cu valoare de 1,4 milioane de euro

Valoarea estimată a contracului este 6.702.324,02 lei fără TVA, achivalentul a aproximativ 1,4 milioane de euro.

Sursele de finanțare ale contractului ce urmează a fi atribuit sunt asigurate de la bugetul de stat și din fonduri externe nerambursabile în cadrul POIM 2014-2020. Durata estimată a contractului este de 108 luni – nouă ani. Oficialii Metrirex explicau recent că acest contract se va derula pe o perioadă atât de mare pentru că nu se va opri circulația pe Magistrala 2, ci se va lucra doar noaptea.

Contractul prevede asigurarea serviciilor de consultanță, asistență tehnică și supervizarea lucrărilor necesare implementării proiectului de modernizare (înlocuire) a căii de rulare și a instalațiilor de pe interstații de pe Magistrala 2 de metrou. Îmbunătățirea serviciilor de transport public de călători de pe Magistrala 2 de metrou va aduce beneficii prin creșterea frecvenței de operare, reducerea duratei de deplasare cu metroul, creșterea gradului de confort al călătorilor, diminuarea cheltuielilor de operare și întreținere, dar și creșterea gradului de siguranță în exploatare, precizează Metrorex.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share