Site logo
3 martie 2020
licitație pentru înlocuire burlanelicitație pentru înlocuire burlane

O licitație pentru înlocuire burlane, zugrăveli, vopsitorie și tâmplărie și multe altele, în valoare de 2,3 milioane de lei, a fost lansată de Regionala Constanța.

licitație pentru înlocuire burlane
FOTO cu titlu ilustrativ

Potrivit anunțului postat în sistemul electronic de achiziții publice, contractul are ca obiect ”Întreținere și reparații curente la construcții și instalații aferente pe raza SRCF Constanța”.

Scopul acestor lucrări este de a menține în stare de funcționare clădirile și instalațiile aferente, de a remedia în scurt timp defecțiunile și avariile care apar și care pot determina producerea anumitor disfuncționalități și pagube la construcții și instalații, cu afectarea siguranței clădirilor, perturbarea activității feroviare, cât și a confortului pasagerilor și cheltuieli mai mari cu utilitățile. Serviciul întreţinere clădiri va emite comenzile către constructor, stabilind şi termenele de execuţie. Înainte de executarea lucrărilor, executantul are obligaţia de a face constatările la faţa locului şi a stabili materialele necesare efectuării reparaţiilor, respectând condiţiile tehnice şi normativele specifice fiecărui tip de lucrare.

”Lucrările necesare a fi executate se referă la repararea sau înlocuirea elementelor de şarpantă, a învelitorilor din ţiglă şi tablă, refacerea hidroizolaţiilor la acoperişurile terasă, repararea sau înlocuirea jgheaburilor sau a burlanelor, zugrăveli interioare şi exterioare a clădirilor, vopsitorii interioare şi exterioare, înlocuirea tâmplăriei vechi care nu se mai poate repara, înlocuirea geamurilor sparte, înlocuirea pardoselilor degradate, înlocuirea de tronsoane din reţelele de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare în vederea limitării piederilor din reţele şi reducerii cheltuielilor cu utilităţile, repararea sau înlocuirea instalaţiilor sanitare, de încălzire, electrice, repararea şi curăţarea unor sobe de teracotă şi a unor coşuri de fum, repararea platformelor, peroanelor şi bordurilor din staţiile CF”, se arată în anunțul de licitație.

Licitație pentru înlocuire burlane. Acord cadru pe doi ani

Este vorba de un acord cadru, pe doi ani, care vizează maximum 979 de obiective și minimum 488. Cantitatea minimă a unui contract subsecvent (durata trei luni) este de 60 de obiective, iar cea maximă (durata șase luni), de 246 de obiective. Valoarea totală estimată este de 2,3 milioane de lei, echivalentul a aproape 500.000 de euro.

Pentru participarea la licitație se solicită experiență similară. Astfel, trebuie depusă la dosar lista lucrărilor realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani, din care să reiasă executarea de lucrări similare în valoare individuală/umulată de minimum 575.000 de lei fără TVA. Este vorba de lucrari de construcții, modernizare, reparații, întreținere la clădiri cu specific feroviar și instalațiile aferente.

Valoarea garanției de participare este de 5.750 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 martie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 25 iunie 2020.

Pentru mai multe informații despre proiectele CFR SA, vă așteptăm săptămâna viitoare la Galați, în perioada 11-12 martie, la Conferința de Infrastructură organizată de Club Feroviar.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share