Slide


PARTENERI:

Licitație pentru înlocuit macazuri în Gara Buzău, în valoare de 170.000 de euro

By
CFR SA casează macazuri vechiCFR SA casează macazuri vechi

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru înlocuit macazuri în Gara Buzău, în valoare de 170.000 de euro.

licitație pentru înlocuit macazuri macazuri vechi
Foto cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație având ca obiect ”Lucrări de reparație pentru ridicare restricții de viteză pe aparate de cale – Ȋnlocuit schimbător nr. 29 si schimbător nr. 31- Staţia Buzău – SRCF Galați”.

Pentru punerea ȋn siguranţă a circulaţiei trenurilor de călători şi marfă se vor executa lucrări de ȋnlocuire a două schimbătoare de cale din staţia Buzău ce au ȋn componenţă piese uzate, cu două schimbătoare de cale noi montate pe traverse din beton, conform cerinţelor din caietele de sarcini şi antemăsurători, se precizează în anunț.

Valoarea totală estimată este de 838.757,92 lei, echivalentul a aproximativ 170.000 de euro.

Licitație pentru înlocuit macazuri. Se cere experiență similară

Pentru participarea la licitație se solicită executarea de lucrări de tipul specificat (experiență similară). Concret, se cere lista lucrărilor realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani de zile, cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privați.

Experienţa similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau a mai multor contracte din care să reiasă lucrări similare executate ȋn ultimii cinci ani ȋn valoare individuală/cumulată de minimum 800.000 de lei fără TVA. Lucrări similare acceptate vor fi: lucrări de construcții sau reparații linii de cale ferată sau lucrări de întreținere linii CF sau lucrari de reabilitare/modernizare infrastructură (linii CF).

Cuantumul garanției de participare este de 8.387 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 aprilie 2020, ora 15,00.Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 1 august 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share