Site logo
29 iunie 2020
mentenanță la sistemul xSell

CFR Călători a lansat o licitație pentru mentenanță la sistemul xSell de vânzare a legitimațiilor de călătorie, în valoare de peste 200.000 de euro.

mentenanță la sistemul xSell

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni anunțul de licitație având ca obiect ”Servicii de mentenanță și suport tehnic pentru echipamentele din arhitectura centrală a sistemului național de vânzare a legitimațiilor de călătorie – xSell“.

Valoarea totală estimată a contractului, care se va încheia pentru o perioadă de un an de zile, este de 1.037.040 de lei, echivalentul a aproape 214.000 de euro.

Condiții pentru participarea la licitația pentru mentenanță la sistemul xSell

Pentru participarea la licitație, firmele trebuie să depună lista principalelor prestări de servicii similare efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani de zile, conținând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceștia sunt entități contractante (autorități de stat sau companii de stat) sau clienți privați. Prin servicii similare se vor înțelege servicii de complexitate comparabilă cu cele ale contractului ce urmează a fi atribuit, pentru menținerea parametrilor de performanță proiectați pentru sisteme informatice cu baze de date, cum ar fi prestarea de servicii de mentenanță preventivă periodică și corectivă specializată.

Garanția de participare la licitație a fost stabilită la 10.370 de lei, în lei sau echivalent leu/valută la cursul stabilit de BNR înainte cu șase zile de data limită pentru depunere a ofertelor, valabilă timp de 90 de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 iulie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 28 octombrie 2020.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share