Site logo
16 martie 2020
ridicarea restricțiilor de viteză Barometrul privind starea economiei licitație la CFR șantiere feroviare restricții de viteză la CFR consolidarea terasamentului la Valea Vișeului licitație la Regionala Craiova BVC CFR SA pe 2019 lucrări la infrastructura feroviarăridicarea restricțiilor de viteză Barometrul privind starea economiei licitație la CFR șantiere feroviare restricții de viteză la CFR consolidarea terasamentului la Valea Vișeului licitație la Regionala Craiova BVC CFR SA pe 2019 lucrări la infrastructura feroviară

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe Regionala Brașov, în valoare de 277.000 de euro.

ridicarea restricțiilor de viteză Barometrul privind starea economiei licitație la CFR șantiere feroviare restricții de viteză la CFR consolidarea terasamentului la Valea Vișeului licitație la Regionala Craiova BVC CFR SA pe 2019 lucrări la infrastructura feroviară
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat luni anunțul de licitație având ca obiect ”Lucrări de reparație pentru ridicare restricții de viteză pe linii curente și directe, 2 loturi – SRCF BRAȘOV”. Valoarea totală estimată este de 1.342.962,74 lei, echivalentul a aproximativ 277.000 de euro.

Contractul este împărțit în două loturi. Lotul 1 se referă la lucrări de reparație pentru a se ridica restricții de viteză pe linii curente și directe: înlocuirea traverselor de lemn cu traverse de beton pe linia 300 I, între stațiile CFR Predeal și Timișu de Sus Hm., între km 144+609 – 146+462, cu o valoare estimată fără TVA de 798.213,55 lei. Sunt necesare următoarele lucrări: aprovizionarea traverselor de beton și înlocuirea traverselor normale de lemn existente cu traverse de beton precomprimat echipate cu sistem de prindere elastică directă noi (traverse de beton precomprimat cu supralărgire variabilă pe curbele de racordare și cu supralărgire constantă pe curbele circulare). Graficul de execuție a lucrării este de maximum 77 de zile calendaristice.

Lotul 2 vizează înlocuirea traverselor de lemn cu traverse de beton pe linia 300 I, între haltele de mișcare Beia și Mureni, între km 267+005 – 267+573, cu o valoare estimată fără TVA de 544.749,19 lei. Sunt necesare următoarele lucrări: aprovizionarea traverselor de beton și înlocuirea traverselor normale de lemn existente cu traverse de beton precomprimat echipate cu sistem de prindere elastică directă noi (traverse de beton precomprimat cu supralărgire variabilă pe curbele de racordare și cu supralărgire constantă pe curbele circulare). Graficul de execuție a lucrării este de maximum 66 de zile calendaristice.

Se cere experiență similară pentru participarea la licitația pentru ridicarea restricțiilor de viteză

Pentru participarea la licitație, se solicită experiență similară. Ofertanții trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani a executat, la nivelul unui contract sau mai multor contracte, lucrări similare cu obiectul contractelor ce se doresc a fi achiziționate în cadrul procedurii, a căror valoare individuală/cumulată să fie : de minimum 760.000 de lei – lotul 1 și de 520.000 de lei – lotul 2. Prin lucrări similare se înțelege execuția de lucrări de întreținere linii cf/lucrări de reparații linii de cale ferată.

Garanţia de participare este în valoare de: Lot 1 – 7.982,13 lei; Lot 2 – 5.447,49 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 aprilie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 21 august 2020.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share