Slide


PARTENERI:

Licitație pentru servicii de pază la Depoul Pitești al CFR Călători. Contract de 60.000 de euro

By
pază la Depoul Pitești

Societatea Națională de Transport feroviar de Călători CFR Călători SA vrea să cumpere servicii de pază la Depoul Pitești, în valoare de aproape 60.000 de euro.

pază la Depoul Pitești

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat marți anunțul de licitație având ca obiect ”Servicii de Pază la Depoul CF Pitești-SRTFC Craiova”.

Sucursala Regională Craiova dorește achiziția de Servicii de pază la Depoul de cale ferată Pitești, conform caietului de sarcini. Obiectivul principal al serviciului de asigurare a pazei în Depoul CF Pitești este asigurarea integrității și inventarului locomotivelor, clădirilor precum și evitarea sustragerii de combustibil și uleiuri. De asemenea este necesară asigurarea pazei bunurilor și persoanelor din incinta unității și reglementarea accesului persoanelor și mijloacelor de transport auto.

Contract pe un an pentru servicii de pază la Depoul Pitești

Valoarea totală estimată a contractului, care va fi valabil un an de zile, este de 285.576 de lei, echivalentul a aproape 60.000 de euro.

Pentru participarea la licitație, este necsar să fie depusă lista principalelor servicii duse la bun sfârșit în cursul ultimilor trei ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Ofertantul trebuie să constituie garanția de participare în valoare de 2.855 de lei, valabilă timp de 90 de zile de la termenul limită de primire a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22 iunie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 22 septembrie 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share