Site logo
26 februarie 2020
modernizarea căii ferate Brașov-Sighișoara modernizarea liniei Cluj-Oradea PSD acuză Guvernul Retrospectiva feroviară 2019modernizarea căii ferate Brașov-Sighișoara modernizarea liniei Cluj-Oradea PSD acuză Guvernul Retrospectiva feroviară 2019

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat miercuri o licitație în valoare de peste 10 milioane de euro pentru serviciile de consultanță la modernizarea căii ferate Brașov-Sighișoara.

modernizarea căii ferate Brașov-Sighișoara modernizarea liniei Cluj-Oradea PSD acuză Guvernul Retrospectiva feroviară 2019

Este vorba de contractul referitor la ”Consultanţă în domeniul managementului execuţiei şi pentru verificarea execuţiei lucrărilor de construcţii și instalaţii aferentă proiectelor: LOT 1: <Reabilitarea liniei de CF Brasov- Simeria, componentă a coridorului Rin – Dunăre, pentru circulația cu viteza maximă de 160 km/h, secțiunea Brașov-Sighișoara, subsecțiunile 1. Brașov- Apața, 3. Cața – Sighișoara>; LOT 2: <Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov-Simeria, componenta a Coridorului Rin – Dunare, pentru circulația cu viteza maximă de 160 Km/h, secțiunea Brașov – Sighișoara, subsecțiunea 2 Apața – Cața>”, potrivit anunțului postat în sistemul electronic de achiziții publice.

Consultantul va desfășura o primă activitate în ceea ce privește studierea, verificarea și însușirea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție aferente lucrărilor ce urmează a fi executate. Activitățile vor include coordonarea, verificarea și supervizarea lucrărilor ce urmează a fi executate pe baza proiectului tehnic.

Peste 10 milioane de euro pentru consultanța la modernizarea căii ferate Brașov-Sighișoara

Valoarea totală estimată a contractului este de 50.169.840 de lei. Contractul este împărțit în două loturi. Pentru primul lot, care cuprinde subsecțiunile 1 și 3, valoarea estimată, fără TVA, este de 28.170.000 de lei. Pentru cel de-al doilea lot, care vizează subsecțiunea 2, Apața – Cața, valoare este de 21.999.840 de lei.

Vor fi admise la licitație companiile care pot proba experiență similară. Pentru lotul 1, se solicită servicii similare în valoare cumulată de minimum 28.000.000 de lei fără TVA realizate în ultimii cinci ani. În ce privește lotul 2, valoarea este de de minimum 21.900.000 de lei fără TVA, tot în ultimii cinci ani.

Garanția de participare se va constitui pentru fiecare lot în parte. Valoarea garanției este de 28.170 de lei pentru lotul 1 și de 21.900 de lei pentru lotul 2. Valabilitatea garanției trebuie să fie de minimum 120 de zile.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 aprilie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 2 august 2020.

Pentru mai multe informații despre proiectele CFR SA, vă așteptăm la Galați, în erioada 11-12 martie, la Conferința de Infrastructură organizată de Club Feroviar.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share