Site logo
31 august 2022

Locuri disponibile la a treia sesiune de admitere la Facultatea de Transporturi

Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Politehnice București dă detalii privind cea de-a treia sesiune de admitere la studii cu licență care are loc în toamnă. Sunt încă disponibile locuri interesante pentru cei care vor să urmeze o carieră in domeniul feroviar.

Numărul total de locuri pentru anul 2022, sesiunea 3 este prezentat mai jos:

Ingineria
autovehiculelor
TR-IAv
Inginerie mecanică
TR-IM
Ingineria
transporturilor
TR-IT
Buget Buget Buget
8 14 28

reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems

A treia sesiune de admitere la Facultatea de Transporturi

Admiterea, în cadrul sesiunii 3, se face printr-un concurs de dosare bazat pe 3 probe (P1, P2 și P3).

Probele sunt:

  • P1 – Media din timpul liceului la disciplina Matematică
  • P2 – Media din timpul liceului la disciplina Fizică sau Informatică
  • P3 – Media examen bacalaureat

Fazele acestei sesiuni sunt:

  • Faza I – Înscriere la sesiunea curentă (26 iulie – 15 septembrie)
  • Faza II – Admitere (26 iulie – 15 septembrie)
  • Faza III – Înscriere în anul I și înmatriculare (26 iulie – 15 septembrie)

Informații în detaliu și sprijin pentru înscrierea și participarea la concursul de admitere în cadrul acestei sesiuni la Facultatea de Transporturi găsești pe http://transport.upb.ro/ și la adresa de email transport@upb.ro și telefon 0727897962.

De ce să alegi Facultatea de Transporturi?

Prof.dr.ing. Gabriel Popa, Prodecan al Facultății de Transporturi din cadrul Universității Politehnica București, a moderat o incursiune foarte interesantă printre amintirile unor absolvenți din generații și vremuri diferite și îndemnurile acestora pentru noua generație de a urma cursurile acestei facultăți și de a alege să urmeze o carieră în domeniul ingineriei de transporturi.

Câteva din argumentele principale ar fi:

Vezi mai multe detalii în filmul de mai jos.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share