Slide


PARTENERI:

Lucian Bode la Bruxelles. Întâlniri importante, cu oficiali ai CE și ai Parlamentului European

By
Lucian Bode la BruxellesLucian Bode la Bruxelles

O serie de întâlniri importante a avut ministrul Transporturilor, Lucian Bode la Bruxelles, cu oficiali ai Comisiei Europene și ai Parlamentului European.

Lucian Bode la Bruxelles

”Întâlnire productivă între ministrul Lucian Bode și comisarul european pentru Piață Internă, Thierry Breton. Sprijin pentru o Europă sigură, competitivă și digitală, printr-o muncă comună îmbunătățită și cooperare pe 5G, Inteligență Artificială, securitate cibernetică, aptitudini digitale, educație”, se arată într-o postare pe contul de Twitter al Reprezentanței permanente a României la Uniunea Europeană.

Lucian Bode a fost însoțit la discuții de consilierul său Alexandru Nazare, fost ministru al Transporturilor în Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

O altă postare de pe același cont face cunoscută o altă întâlnire importantă avută de ministrul Lucian Bode la Bruxelles: ”Discuție constructivă între Lucian Bode, ministrul român al Transporturilor, și Karima Delli, președinte al Comisiei TRAN (de Transporturi – n.red.) din Parlamentul European, pentru proiecte importante și cooperare viitoare în sectorul transporturilor”.

Lucian Bode la Bruxelles. Discuții despre infrastructura feroviară

Club Feroviar a arătat că, anterior, Lucian Bode a discutat la Bruxelles despre proiectele de infrastructură feroviară și decarbonizare, cu comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, și cu Henrik Hololei, director general pentru Mobilitate și Transport în cadrul Comisiei Europene.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share