Slide


PARTENERI:

Ludovic Orban nu e de acord cu Traian Băsescu: nu se închide metroul. ”E o măsură extremă”

By
nu se închide metroul Guvernul Orban 2 contestațiile la licitații modernizarea căii ferate din Moldova Orban nu a mers cu trenul asumarea răspunderii Ludovic Orban despre calea ferată respingerea Rovanei Plumb miniștrii Transporturilor pentru calea feratănu se închide metroul Guvernul Orban 2 contestațiile la licitații modernizarea căii ferate din Moldova Orban nu a mers cu trenul asumarea răspunderii Ludovic Orban despre calea ferată respingerea Rovanei Plumb miniștrii Transporturilor pentru calea ferată

Premierul Ludovic Orban a fost categoric duminică seara: nu se închide metroul bucureștean – a răspuns el întrebării adresate de un jurnalist la conferința de presă susținută online.

nu se închide metroul Guvernul Orban 2 contestațiile la licitații modernizarea căii ferate din Moldova Orban nu a mers cu trenul asumarea răspunderii Ludovic Orban despre calea ferată respingerea Rovanei Plumb miniștrii Transporturilor pentru calea ferată

”Niciodată până în acest moment nu am avut pe masă măsura de închidere a metroului”, a spus prim-ministrul. El a precizat că singurele discuții au fost legate de decalarea programului de începere a lucrului în anumite zone cu clădiri de birouri, astfel încât unele companii să înceapă programul la 7,00, alți la 8,00, la 9,00 și așa mai departe, pentru a nu se mai crea aglomerație.

El a mai precizat că Ministerul Transporturilor a dispus conducerii Metrorex să facă i igienizare corespunzătoare a trenurilor de metrou, mai ales a suprafețelor pe care călătorii le ating cu mâinile, pentru a se preveni cazurile de infectare cu noul coronavirus.

”Măsura de închidere a metroului este o măsură extremă, care nu are niciun fundament și care poate periclita activitățile de zi cu zi”, a mai spus Ludovic Orban, care a adăugat că nu toți trebuie să ne baricadăm în case, pentru că oamenii trebuie să ajungă la serviciu.

Nu se închide metroul, așa cum a cerut Traian Băsescu

Cel care a cerut insistent închiderea metroului a fost fostul președinte Traian Băsescu. El este de părere că locurile publice unde se adună foarte mulţi oameni, cum ar fi mall-urile, metroul, cluburile, ar trebui închise în această perioadă.

”Pentru ce îi mai trebuie domnului ministru Vela şi premierului să ţină mall-urile deschise? Trebuiau închise, pentru ce nu se închid barurile de noapte, cazinourile, pentru ce mai circulă metroul la ora asta când poţi să suplineşti parte din job-uri cu lucrul de acasă? Pentru ce nu iei măsurile cele mai severe? La naivitatea preşedintelui care felicită incapacitatea celor de la Interne de a implementa măsurile e pur şi simplu stupefiantă, nu pot să înţeleg”, a declarat vineri seara la B1 TV fostul ministru al Transporturilor.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share