Site logo
15 februarie 2020
trecerile la nivel din Constanțatrecerile la nivel din Constanța

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, Sucursala Regională CF Constanţa a atribuit societăţii VIO-TOP SRL din Bucureşti contractul de elaborare a studiului de fezabilitate privind trecerile la nivel din Constanța.

trecerile la nivel din Constanța

Contractantul va elabora un studiu de prioritizare pe baza unei analize multicriteriale a tuturor trecerilor la nivel aflate pe raza SRCF Constanţa, selectând 40 treceri la nivel, pentru care va propune o metodologie de selecţie a listei de 20 treceri de pe raza SRCF Constanţa care vor face obiectul studiului de fezabilitate.

Pentru elaborarea studiului de fezabilitate, contractantul va respecta actele normative şi de reglementare specifice infrastructurii feroviare, construcţii, aplicabile, în vigoare, în vederea prezentării unui proiect ”maturˮ, care să corespundă celei mai eficiente soluţii din punct de vedere tehnico-economic, pentru care să se aprobe asigurarea sursei de finanţare pentru implementarea obiectivului de investiţie, cu respectarea conformităţii standardelor impuse pentru Coridoarele Europene şi Coridoarele TEN-T şi asigurarea specificaţiilor tehnice de interoperabilitate pe teritoriul României.

VIO-TOP, firma care va elabora SF privind trecerile la nivel din Constanța

Înfiinţată în anul 1999, societatea VIO-TOP SRL are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale, informează Ziua de Constanța.

Valoarea unei părţi sociale este de 1.000 de lei. Baicu Andrei Mihai este asociat unic şi administrator al firmei, care desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share