Slide


PARTENERI:

Propunerile sindicatelor pe tema aplicării Statutului, în analiza Comisiei interministeriale

By

Propunerile sindicatelor pe tema aplicării Statutului personalului feroviar vor fi analizate de Comisia interministerială constituită în acest sens, care s-a întrunit miercuri la Palatul CFR.

”Astăzi s-au discutat propunerile organizațiilor sindicale pentru stabilirea metodologiei de aplicare a articolelor 34 și 35 din Legea nr 195/2020 privind Statutul personalului feroviar. De asemenea, s-a discutat despre necesitatea aprobării bugetelor de venituri și cheltuieli pe anul în curs ale CFR Călători și CNCF CFR SA. Întârzierea lor duce la lipsa banilor pentru investiții și pentru reparațiile la materialul rulant existent, dar și pentru salarii. Legea nr 195/2020 trebuie pusă în aplicare la 1 iulie 2023”, a declarat miercuri 01.03.2023 pentru Club Feroviar Rodrigo Maxim, președintele Federației Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Propunerile sindicatelor pe tema aplicării Statutului, centralizate la ministerele Transporturilor și Muncii

Referitor la propunerile FSTFR și ale Federației Naționale Feroviare Mișcare Comercial Vagoane, toți reprezentanții sindicali prezenți la întâlnire au fost de acord cu ele și au mai fost formulate și alte propuneri de către celelalte federații sindicale feroviare. Acestea au rămas în analiza Comisiei interministeriale, a mai spus Rodrigo Maxim.

Despre propunerile făcute de Federația Națională Feroviară Mișcare Comercial Vagoane, condusă de Grigore Mare, Club Feroviar a scris AICI.

Următoarea întâlnire va avea loc joia viitoare, 9 martie 2023.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share