Site logo
2 decembrie 2019
Răzvan Burleanu despre Euro 2020Răzvan Burleanu despre Euro 2020

Calea ferată de aeroport nu va fi gata la timp, spune președintele Federației Române de Fotbal Răzvan Burleanu despre Euro 2020 la București.

Răzvan Burleanu despre Euro 2020

Șeful FRF este de părere că Primăria Capitalei trebuie să ia în considerare achiziţionarea unor autobuze noi pentru transferul suporterilor străini.

“Suntem în grafic cu tot ceea ce depinde de FRF şi UEFA. Ne concentrăm acum pe Arena Naţională, dar lucrăm şi pe planul de mobilitate, pentru că se ştiu ultimele veşti despre calea ferată, care nu cred că va putea fi gata la termen. Dar suntem deja pregătiţi împreună cu Primăria Capitalei ca să putem asigura transferul tuturor spectatorilor de la cele două aeroporturi, Otopeni şi Băneasa. Se va lua în considerare achiziţia unor autobuze noi de către Primăria Capitalei astfel încât suporterii să ajungă cât mai repede la stadion, dar şi în centrul Bucureştiului. Pentru că Piaţa Constituţiei va găzdui cel mai mare fan zone care a fost organizat vreodată. Avem o relaţie şi o cooperare foarte bună cu Primăria Capitalei şi am reuşit să deschidem Târgul tradiţional de Crăciun mai devreme astfel încât să includem în tematica din acest an evenimentul tragerii la sorţi a grupelor Campionatului European”, a declarat Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu despre Euro 2020. Este dezamăgit

Burleanu şi-ar fi dorit ca echipa naţională a României să fie în urnele tragerii la sorţi a grupelor EURO 2020 care se va desfăşura la Bucureşti. “Sunt dezamăgit şi eu de ratarea calificării, ca orice suporter. Toţi ne-am fi dorit ca la tragerea la sorţi România să fi fost în urnă. Din fericire mai avem o şansă, iar acest lucru contează. Nu e un cadou primit din partea UEFA, e un drept pe care jucătorii noştri l-au câştigat pe teren. Aşa că ţine doar de noi să trecem de primul meci, cel cu Islanda, care e cel mai important, apoi să ajungem în finală, iar în final să putem juca la EURO”, a mai afirmat Răzvan Burleanu.

Lucrările la calea ferată de Otopeni se desfășoară la foc automat, însă instanța a suspendat șantierul pe porțiunea dintre DN1 și Telekom Arena a lui Ion Țiriac.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share