Site logo
6 decembrie 2019
Interrail PassInterrail Pass

Pentru călătoria cu trenul în Europa, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass, care în luna decembrie 2019 vine cu o nouă reducere de 10%.

Interrail Pass

Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 31 decembrie 2019, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până la data de 30 martie 2020.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însotiți de un adult), iar tinerii (în vârstă de până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (cu vârsta de peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, aceasta permite o mai mare flexibilitate, ţinâd cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene (Interrail Global Pass) sau doar într-o ţară la alegere (Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.

Informații suplimentare despre Interrail Pass

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. La această ofertă nu participă Elveția. Detalii despre tarife și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional /Interrail și pe  http://www.interrail.eu/.

Biletele Interrail pot fi cumpărate de la casele de bilete aflate în  stațiile și agențile CFR Călători care emit bilete de tren în trafic international (lista unităților poate fi consultată aici).

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului feroviar din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro , secțiunea Trafic internațional / Mers de tren internațional sau să sune la numărul de telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Coș

Share