Site logo
27 decembrie 2019
reduceri de weekend la CFRreduceri de weekend la CFR

La călătoriile cu trenul pe Valea Prahovei puteți beneficia de reduceri de weekend la CFR Călători, a reamintit vineri operatorul feroviar de stat.

reduceri de weekend la CFR

Reducerile sunt cuprinse între 31% şi 56%, de vineri până duminică inclusiv, pentru trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur.

Reducerile se aplică numai la tariful de transport integral și la tariful de copil, la vagon clasa a 2-a şi nu se cumulează cu alte discount-uri acordate. Pentru perioada de weekend, tariful de rezervare a locului este opţional pentru toate tipurile de legitimaţii, dar la cumpărarea online acesta se achită automat.

Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaşi rang de tren – Regio, Interregio, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasă sau cuşetă) – şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 100 de kilometri. Acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei, iar reducerile nu se cumulează cu alte reduceri.

Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 și a 2-a. Pasagerii pot alege numărul de weekenduri dintr-o lună (2, 3 sau 4) și beneficiază de reduceri, astfel:

–           35% pentru 4 weekenduri;

–           25% pentru 3 weekenduri;

–          15% pentru 2 weekenduri.

Reduceri de weekend la CFR Călători. Cartea VSD

Aceasta este o legitimaţie de călătorie nominală, valabilă timp de o lună pe distanţe de până la 100 km, care dă dreptul la efectuarea, în cursul fiecărui sfârşit de săptămână (începând cu ora 00:00 a zilei de vineri şi până la ora 12:00 a zilei de luni – sosire) din perioada de valabilitate, a câte unei călătorii dus-întors pe rute la alegerea călătorului, cu plecare din aceeasi stație. Călătorul poate alege stații de destinație diferite pentru fiecare weekend în parte. Reducerile aplicate în baza cărții VSD sunt de 50% la trenurile Regio și 35% la cele InterRegio, la clasa 1 și a 2-a.

Cartea VSD poate fi cumpărată de la orice staţie sau agenţie de voiaj CFR Călători din ţară. Tariful tichetului de rezervare se achită integral, iar Cartea VSD nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.

Detalii despre aceste oferte sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic intern.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share