Slide


PARTENERI:

Regionala Cluj vrea traverse din beton. Licitație pentru un contract cadru de 2,8 milioane de lei

By
Regionala Cluj vrea traverseRegionala Cluj vrea traverse

Regionala Cluj vrea traverse din beton și a lansat în acest sens o licitație pentru încheierea unui acord cadru cu o valoare maximă de 2,8 milioane de lei.

Regionala Cluj vrea traverse
Foto cu titlu ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat anunțul de licitație ”SRCF Cluj-Traverse din beton pentru montare contrașine pod”.

Entitatea contractantă vrea să încheie un acord cadru pe patru ani și contracte subsecvențe cu frecvență anuală, pentru achiziția de traverse din beton pentru montare de contrașine pe poduri tip P1 și P2 sau P00W60-P09W60, cu prindere completă. Produsele sunt necesare pentru lucrările de înlocuire a traverselor necorespunzătoare din lemn, existente în cale pe zona contrașinelor pe terasamentul căii ferate. Valoarea totală estimată este cuprinsă între 1,6 și 2,8 milioane de lei.

Acordul cadru va fi încheiat pe o perioadă de patru ani, iar frecvența contractelor subsecvente va fi de un an. Pentru echiparea unui capăt de pod sunt necesare nouă traverse P2 sau P01W60-P09W60 pe lungimea de 5,75 m, pe care distanța între șină și contrașina interioară este variabilă, și respectiv 19 traverse P1 sau P00W60 pe lungimea de 10,95 m, pe terasament, pe porțiunea pe care distanța între șină și contrașina interioară este constanță. Astfel, necesarul complet pentru un pod este de: 38 de traverse P1 sau P00W60 și 18 traverse P2 sau P01W60-P09W60. Anual, în funcție de alocațiile bugetare, se vor încheia contracte subsecvente pentru furnizarea unor cantități cuprinse între cele minime și maxime precizate în caietul de sarcini. Cantitatea minimă reprezintă necesarul complet pentru 16 poduri, iar cea maximă necesarul complet pentru 28 de poduri. Termenul maxim de livrare a produselor este de trei luni pentru fiecare contract subsecvent.

Regionala Cluj vrea traverse. Se solicită experiență similară

Pentru îndeplinirea cerinței privind experiența similară se solicită lista principalelor livrări de produse făcute în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani. Ofertanții vor face dovada experienței similare prin prezentarea de orice documente/certificate ce demostrează faptul că aceștia au furnizat produse de natura și complexitatea celor supuse achiziției, în valoare cumulată a produselor de minimum 700.000 de lei, la nivelul unuia sau mai multor contracte..

Cuantumul garanției de participare este de 7.000 de lei, cu valabilitate pentru o perioadă de cel puțin 120 zile (egală cu perioada de valabilitate a ofertei) începând de la data și ora limită de depunere a ofertei. Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 aprilie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 9 august 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share