Site logo
12 decembrie 2019
aplicația InfoSTBaplicația InfoSTB

Aplicația InfoSTB, un ghid de planificare a rutei în Regiunea București-Ilfov lansată în luna aprilie a acestui an, a fost îmbunătățită pe baza observațiilor și sugestiilor primite de la utilizatori.

aplicația InfoSTB

Astfel, în conținutul informațiilor a fost integrat programul de transport al metroului (operator Metrorex SA), a fost inclusă achiziționarea titlurilor de călătorie prin SMS direct din aplicație, precum și afișarea denumirii stațiilor în pagina principală, a anunțat miercuri Societatea de Transport București, prin intermediul unui comunicat de presă.

Odată cu integrarea traseelor operate de Metrorex, rutele propuse de aplicație vor ține seama de stațiile de metrou, devenind astfel mai eficiente, cu un timp redus între punctul de plecare și cel de sosire.

Se vor putea cumpăra bilete prin aplicația InfoSTB

Cumpărarea titlurilor de călătorie prin SMS va fi mult mai facilă prin intermediul aplicației, având în vedere că aceasta sugerează un mesaj predefinit pentru a fi transmis în funcție de titlul de transport dorit.

Stațiile vor fi identificate mai ușor pe hartă, având în vedere că denumirea acestora va apărea în pagina principală, iar odată cu selectarea lor vor fi afișați timpii de sosire a vehiculelor în stație. Societatea de Transport București va continua procesul de îmbunătățire a aplicației, urmând să creeze o nouă grafică de prezentare, cu noi funcționalități.

Aceste demersuri fac parte dintr-un pachet mai larg prin care STB SA va îmbunătăți calitatea serviciilor oferite şi îşi dovedește ataşamentul faţă de călători, precizează STB în finalul comunicatului.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share