Site logo
15 ianuarie 2020
staţia CF Constanţa Port cereale în Portul Constanțastaţia CF Constanţa Port cereale în Portul Constanța

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a semnat cu firma San Electroterm Grup SR contractul ”Servicii de mentenanţă echipamente instalaţii de centralizare hibrid (Siemens şi CED) în staţia CF Constanţa Port Zona C”. Valoarea contractului este de 423.000 de lei.

staţia CF Constanţa Port cereale în Portul Constanța

Caietul de sarcini a fost întocmit pentru prestarea unor servicii de mentenanţă a instalaţiei de centralizare hibrid din staţia de cale ferată Constanţa Port Zona C pentru toate elementele instalaţiei, avându-se în vedere următoarele servicii de mentenanţă: revizii electromecanisme de macaz; revizii semnale şi indicatoare luminoase; revizii circuite de cale; revizii instalaţii de alimentare cu energie electrică; revizii la reţeaua de cabluri; revizii dulapuri exterioare; revizii picheţi şi distribuitori de cabluri; revizii rame cu relee si aparataj; revizia instalaţiilor de semnalizare automată a trecerilor la nivel; revizia postului de comandă Siemens; verificarea în comisie a stării tehnice a aparatelor de cale şi a instalaţiilor de siguranţă ale infrastructurii feroviare; revizia inductorilor de cale; revizia instalaţiilor TTR; intervenţie accidentală. Serviciile prezentate vor respecta tehnologia de execuţie impusă de instrucţiile CFR şi normativele în vigoare, informează Ziua de Constanța.

Despre San Electroterm Grup, care și-a adjudecat contractul din staţia CF Constanţa Port

Cu sediul în municipiul Constanţa, San Electroterm Grup SRL a luat fiinţă în anul 2003. Capitalul social subscris, de 400.000 de lei, integral vărsat, este compus din 40.000 de părţi sociale.

Firma este controlată de Ioan Buzău şi Sergiu Dumitru Neagu, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară lucrări de instalaţii pentru construcţii.

În anul fiscal 2018, firma cu 172 de salariaţi a avut o cifră de afaceri de 15.379.823 de lei (echivalentul a aproximativ 3,2 milioane de euro) şi un profit de 148.802 lei (aproximativ 32.000 de euro).

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share