Slide


PARTENERI:

Șase trenuri internaționale anulate de CFR Călători și MAV Start. Se închide punctul de frontieră Valea lui Mihai

By
trenuri internaționale anulatetrenuri internaționale anulate

CFR Călători a anunțat sâmbătă după amiază că începând de duminică dimineață sunt șase trenuri internaționale anulate spre și dinspre Ungaria.

trenuri internaționale anulate

”Având în vedere deciziile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, începând de astăzi (14 martie 2020), se închid temporar, pe o perioadă determinată de 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii, anumite puncte de trecere a frontierei cu circulație feroviară. Decizia afectează trenurile operate în comun de CFR Călători și MAV-Start care tranzitează frontiera de stat de la Valea lui Mihai”, se arată în comunicatul de presă dat publicității de operatorul feroviar de stat.

Care sunt cele șase trenuri internaționale anulate

Astfel, circulația următoarelor trenuri se suspendă începând de duminică: 6811 Oradea – Debrecen, 6823 Satu Mare – Debrecen, 687-2 Satu Mare – Wien Hbf, 6812 Debrecen – Oradea, 6822 Debrecen – Satu Mare, 686-1 Wien Hbf – Satu Mare.

Pasagerii care au bilete cumpărate la trenurile menționate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie, precizează CFR Călători. În cazul legitimațiilor de călătorie cumpărate pentru această perioadă la trenurile internaționale care trec prin alte stații de frontieră și se dorește renuntarea la călătorie, restituirea tarifelor legitimațiilor se face conform reglementărilor internaționale în vigoare, aduse la cunoștința pasagerilor la momentul cumpărării. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Informații de călătorie.

CFR Călători le solicită pasagerilor săi respectarea atât a setului de reguli emis de Ministerul Sănătăţii în vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19 pe teritoriul României, pentru restrângerea efectelor, protecția, siguranța și securitatea lor, a celorlalți călători și personalului feroviar, cât și respectarea deciziilor luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și organele competente.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share